Recept na křupavé čipsy z předkožky Vládi Hrušky
Ahoj, ahoj!
Tak určitě si říkáte, co dobrýho a hlavně levnýho si dneska připravíme, a to budete koukat!
Poněvadž dneska si připravíme fakt vopravdovou lahůdku – úplně fantasticky křupavý čipsy, který nás přijdou prakticky na nula nula nic!
Tenhle fantastickej recept nám poslala divačka Marie Komolá z Malé Černé a my jí za to posíláme – BINGO! – srdečnej dík!
Mášenka totiž zašla náhodou do místní mešity, kde zrovna ňákej ten hašašíra obřezával nějaký mimčo nebo co a začalo ji zajímat, co se vlastně jako děje s tou předkožkou, co tomu mimču ufiknou.
A zjistila, že to prej dávaj do nějakejch pytlíků a pálej!
No jasně, tyhlety muslimský hašašírové, ty ani nevěděj, co maj v ruce, řekla si.
No jo, ale potom v místní nemocnici, kde to dělaj ty naši doktorský hašašírové taky, zjistila, že s tím dělaj úplně to samý!
Jenomže Máša Komolá není blbá a tak jí to hnedka zapálilo a dohodla se s místníma mešitama a ordinacema, že to vod nich bude brát! A co by ne, má se to spálit, nebo sežrat, že jo, já jsem teda pro to druhý řešení!
Jo a jako, pro ty, který teďka jako zaváhaj, jestli to není jako nějaký lidožerství, nebo jak se tomu, haha, říká, tak jako fakt není, hele, když si vokusujete nehty, tak to taky neznamená, že jste lidožrout, no ne? A jaká je to ňamka!
A teď už recept!
Obřezané předkožky jenom lehoulince propláchneme vodou, aby nám nepustily všechnu, mňam, mňam, šťávičku, vosolíme, vopepříme, na rozpálenou pánev mrskneme lžičku sádla a šup tam s předkožkama! A za pár minutek máme tááááákovýhle krásný křupavý čipsy! Ale požóóór! Jen tak hezky do růžova! Nešpálit!
Předkožky si můžeme udělat i paprikový, ale požóóór, papriku dáváme vždycky, až když pánev odstavíme a předkožky trošku vychladnou, jinak nám paprika zhořkne!!!!!
Tak a teď už dobrou chuť a příště si ukážeme, jak si během pěti minut připravit na pánvičce svůj vlastní mozeček, podle receptu, a požóóór, nikoliv Doktora Oetkera, ale Doktora Lectera!!!!!
Dobrou chuť!
Váš Vláďa Hruška!
© Stanislav Hudský, 2016
Nejnovější komentáře